Printvenlig udgave

Skamby Vandværk

Ombygning og sikring af vandforsyning

Skambys Vandværk stod foran en gennemgribende ombygning, hvor driften måtte standses i en periode. Kemics mobile vandværk sørgede for at vandforsyningen ikke blev afbrudt.

Skamby Vandværk forsyner et byområde og enkelte landmænd. Vandværket har gennem de seneste år gennemgået løbende renoveringer, så vandværket nu står som en tidssvarende og fin bygning midt i bybilledet. Derfor kunne det nye anlæg uden yderligere tiltag opstilles i den eksisterende bygning.

Resultatet blev et fuldstændigt tidssvarende, overskueligt og brugervenligt anlæg

Skamby Vandværk havde 30 år gamle lukkede trykfiltre, der skulle udskiftes med galvaniserede trykfiltre og rørføring i rustfrit stål. Resultatet blev et fuldstændigt tidssvarende, overskueligt og brugervenligt anlæg, der er fuldautomatisk med ny plc-styring til fjernovervågning og alarmanlæg. Anlægget er også forsynet med nye induktive flovmålere på udpumpningsanlægget.

  

Tilbage til cases for  rensning af råvand med jern og mangan  

    


 

2 behandlingslinjer er fremtidens vandværk. Men vi har allerede, med stor succes, opstartet en del vandværker med to behandlingslinjer.

Kemic kan give dig et topmoderne anlæg med en behandlingslinje - uanset, hvor kompliceret rensningen af råvandet måtte være. 

Se mere om 1 eller 2 behandlingslinjer her

Copyright © 2007-2018 Kemic Vandrens A/S