Seminar hos Kemic VandrensVores know how - din know why

Når vi taler om fælles ansvar og behov for fremtidssikring af vandværker er det ikke bare flotte ord. Vi mener det! Derfor deler vi gerne ud af vores viden om vand, dette ved at afholde seminarer, hvor alle er velkommen.

Kemic Vandrens har afholdt mange seminarer gennem årene, hvor alle med interesse for vand og med appetit på mere viden, har fået indblik i, hvordan det velfungerende vandværk fungerer.

Vi mener, at hvis man har med vandforsyning at gøre, er det vigtigt at vide præcist hvordan, men også hvorfor. Derfor vil vi på vores seminarer fortælle om, hvordan vandværksdriften optimeres – know how, men også hvorfor vi arbejder med vand, som vi gør – know why.

Chloridazon, BAM og andre pesticider er i stor fokus for tiden. Dette er dog kun en lille del af, hvad jorden ellers gemmer på. Deltag på vores seminar og lær mere om chloridazon og hvilke løsningsmuligheder der findes.

Seminar vores know how jeres know why
Er du interesseret i at deltage på vores seminar og høre mere om Chloridazon, så tilmeld din mail, og vær den første til at få datoen for seminaret.

Interesseret i at høre mere om Chloridazon - tilmeld din mail her

Felter med * skal udfyldes