Tegning og dimensionering

Hos Kemic Vandrens findes der ingen standardløsninger, da ingen vandværker er ens. Derfor er alle anlæg fra Kemic Vandrens kundetilpasset. Tegningerne tager altid udgangspunkt i kundens vandværk og sikrer, at alle krævede forhold er i orden ligegyldigt om det er nybygning, renovering eller procesanlæg til industri. 

En visuel oplevelse

Kemic Vandrens benytter Inventor 3D og 2D Auto Cad til at udføre præcise tegninger, som er afgørende for om anlægget passer til vandværket. Vores bygningskonstruktør kommer altid ud og foretager de nødvendige opmålinger, som er med til at sikre, at tegningerne passer. Vores dygtige tegnere bliver løbende opdateret, således at de er med på den nyeste teknologi, dette hjælper os med at give vores kunder en visuel oplevelse.

Ved projekteringen af et nyt vandværk vil kunden få udarbejdet plantegninger, 2D tegninger, 3D tegninger, komponentlister, samt P&I Diagrammer af vores kompetente tegnere. I nogle projekter vil det være muligt at få udarbejdet en visualisering af projektet.

Præcise tegninger er alt afgørende

Tegningerne er ofte den tidskrævende del, men også den del, som er med til at skabe det perfekte resultat. En præcis tegning kan være alt afgørende for om anlægget passer til sin plads i vandværket.

Hvert vandværk er unikt, hvorfor kunden er med fra start af, så det sikres at kundens ønsker er opfyldt og at alle detaljer er med.

Hvis du ønsker at høre mere, eller få et uforpligtende tilbud, kontakt os.

Kontakt os

Niels B. Rasmussen
Mail: nbr@kemic.dk
Telefon: 7673 3759
Mobil: 6162 9566

Ernst Øllgaard
Mail: eno@kemic.dk
Telefon: 7673 3762
Mobil: 2042 5188