Leje af UV-anlæg

Kemic Vandrens udlejer UV-anlæg. UV-anlæg fjerner bakterier på vandværker og øger drikkevandssikkerheden, når det bruges med omtanke. UV-behandlingsanlæg er enkelt og hurtigt at idriftsætte ved en eventuel forurening og når hurtig idriftsætning af nye anlæg er påkrævet.

Udlejning af UV-anlæg til vandværker

I tilfælde af forurening eller idriftsætning af nyt vandværk, udlejer Kemic Vandrens transportable UV-anlæg. Det kræver i hvert enkelt tilfælde, en særlig tilladelse at få et UV-anlæg. UV-anlæg fra Kemic Vandrens har alle nødvendige europæriske godkendelser.

UV-behandlingsanlæg til vandværker

UV-behandling af drikkevand er en højteknologisk vandbehandling, der dræber bakterier og kim. Metoden med den ultraviolette bestråling af vandet er en meget anderkendt desinfektionsmetode og et lovkrav i flere lande. Vandet ledes igennem et UV-anlæg med indbyggede kvartsrør, hvor UV lamper bestråler vandet med ultraviolet lys. Bestrålingen med UV-lys skaber en sikkerhedsbarriere, hvor skadelig kim, bakterier og andre uønskede mikroorganismer elimineres.

UV-anlæg ved forurening

UV-anlæggene, som Kemic Vandrens leverer, er fuldautomatiske anlæg med mulighed for opkobling til vandværkets SRO-anlæg. Et UV-anlæg dimensioneres ud fra både kapacitet og vandets UV-transmittans, således sikres den helt rigtige gennemlysningseffekt. Det ultraviolette lys fra UV-anlægget nedbryder bakterier på under et sekund.
Læs mere om UV-anlæg her.

Vil du høre mere om leje af UV-anlæg, kontakt os

Kontakt os

Niels B. Rasmussen
Mail: nbr@kemic.dk
Telefon: 7673 3759
Mobil: 6162 9566

Ernst Øllgaard
Mail: eno@kemic.dk
Telefon: 7673 3762
Mobil: 2042 5188