Kvalitet og arbejdsmiljø

I Kemic Vandrens har  vi stor fokus på at levere høj kvalitet til vores kunder, samt at sikre et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere.

Kemic Vandrens ligger vægt på at levere en høj kvalitet, da vi ønsker tilfredse kunder. Den høje kvalitet opnås ved at tage vores kundehenvendelser seriøst, og behandle disse professionelt. Derudover har Kemic Vandrens fokus på at levere service af høj kvalitet, samt hele tiden at forbedre vores service, dette indebærer blandt andet, at arbejdet udføres så kunden er tilfreds og til den aftalte tid. For at kunne levere høj kvalitet til vores kunder, er det nødvendigt med dygtige medarbejdere med stærke faglige kvalifikationer.

Et godt arbejdsmiljø er udgangspunktet

Kemic Vandrens har stor fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere. Et godt arbejdsmiljø er udgangspunktet for den høje kvalitet Kemic Vandrens leverer. For at skabe et godt arbejdsmiljø har Kemic Vandrens fokus på, at den enkelte medarbejder har det godt og trives, samt at medarbejderne har de rette informationer og redskaber til rådighed for at kunne udføre et tilfredsstillende arbejde. Kemic Vandrens går ikke på kompromis med sikkerhed, da denne er en vigtig del af et godt arbejdsmiljø. Kemic Vandrens overholder altid gældende lovgivninger, og vi arbejder altid på at forbedre os.