Kemic-metoden

Hos Kemic Vandrens er know-how vores største styrke. Vi har ikke blot en lang række teknologier til at skabe rent vand; vi har også viden, kompetencer og erfaring i at bruge dem i forskellige kombinationer. Det betyder at vi sammensætter den mest effektive kombination af rensemetoder tilpasset det vand, der skal renses. Det gælder når vi bygger, udbygger og renoverer vandværker såvel som når vi etablerer afværgeanlæg. 

Renseteknologier er fundamentet

Teknologier og materialerne hertil er fundamentet for at rense for en lang række uønskede stoffer og forureninger. Vores renseteknologier omfatter blandt andet:

  • Sandfiltre
  • Kulfiltre
  • Specialfiltermasse
  • Biofilter
  • Ionbytteranlæg
  • UV-behandling
  • Vakuumekstraktionsanlæg
  • Airlift

Rækkefølgen er afgørende for effekten

Oftest er der brug for en serie af renseteknologier for at opnå den ønskede vandkvalitet. Én metode står derfor sjældent alene. Det kræver omfattende erfaring og specialviden at sammensætte den mest optimale serie af renseteknologier.

Nogle stoffer fjernes mest effektivt før andre, og nogle rensemetoder fungerer bedst i en bestemt rækkefølge. Faktorer såsom det helt rigtige flow, henstandstid, iltning og returskyl er også vigtige for effekten. Lige præcis denne sammensætning er vi specialister i hos Kemic, qua vores mange års erfaring, metoder og innovationskultur.

Kompetente specialister – kollektiv viden

Nøglen til den viden, som er afgørende for udvælgelse og sammensætning af den mest optimale serie af renseteknologier, ligger hos vores medarbejdere. Men ikke hos én enkelt person. Alle i Kemic-teamet er specialister, men viden er vi fælles om. De forskellige medarbejdergrupper i virksomheden har hver deres brikker til puslespillet, som vi samler i fællesskab, for kun sammen i kan vi skabe det optimale setup.

Vi udvikler løbende, både når vi leverer nye anlæg og tester i flere faser end de fleste for at sikre det mest optimale setup, og når vi eksperimenterer med nye teknologier hjemme på fabrikken eller sammen med forskere og andre samarbejdspartnere.