Bygning og montering af vandværk

Kemic Vandrens har mange års erfaring indenfor renovering og opførelse af nye vandværker. I Kemic Vandrens er kunden altid med i alle projektets faser – fra idé til færdigt vandværk. Vi arbejder ikke ud fra standardløsninger, da hver kunde har egne behov, ønsker og udgangspunkt. Hos Kemic Vandrens udføres montering, indkøring og service af vores egne erfarne montører. 

Kemic Vandrens er med under hele processen, inklusiv bygnings- og montagedelen. Det er vores egne erfarne montører, der står for montagen. Foruden vores egne erfarne montører, samarbejder Kemic Vandrens også med lokale håndværkere i forbindelse med bygning og renovering af vandværker.

Egne montører

Alle vores kompetente montage- og servicemontører har gennemgået alle de lovpligtige drifts- og hygiejnekurser. Vandværkerne fra Kemic Vandrens monteres ud fra godkendte tegninger og P&I Diagrammer. For ud for monteringen, er det muligt for at vandværkets bestyrelse at gennemgå det nye vandværk i en kvalitetskontrol på Kemics værksted.

Flere vandværker vælger at besøge Kemic Vandrens i forbindelse med ordreafvigelsen, hvor der vil være mulighed for at se vores håndtering af projekterne og produktionen.