Projektering af vandværk

Kemic Vandrens har mange års erfaring indenfor renovering og opførelse af nye vandværker. I Kemic Vandrens er kunden altid med i alle projektets faser – fra idé til færdigt vandværk. Vi arbejder ikke ud fra standardløsninger, da hver kunde har egne behov, ønsker og udgangspunkt. 

Teknologi, viden og erfaring

Standardløsninger giver ikke mening, når vandværkers udgangspunkt er forskellige. Derfor er projektering en fase, som er afgørende for detaljerne i det færdige resultat. De rigtige løsninger er baseret på den nyeste teknologi, viden og fra vores side, en mangeårig erfaring indenfor vandbehandling. Kemic Vandrens tilbyder både renovering af eksisterende vandværker, samt bygning af nye vandværker.

Projektering med udgangspunkt i kunden

Projekteringen af et nyt vandværk tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov. Kemic Vandrens vil igennem hele processen være behjælpelig med at rådgive og vejlede kunden udfra vores viden og erfaring indenfor vandbehandling. I samarbejde med vores kompetente ingeniører og konstruktører vil der blive udarbejdet tegningsmateriale. Kemic Vandrens tilbyder både projektering af nye vandværker både med og uden bygningsdel. Vi rådgiver og/eller udfærdiger sagsbehandlingen med godkendelse hos myndigheder, da Kemic Vandrens er i tæt dialog med både rådgivende ingeniører og entreprenører – fra projektering til færdigt vandværk. 

En leverandøraftale baseret på tæt dialog

Kemic Vandrens ligger stor vægt på, at kundens forventninger for projektet er afstemt på forhånd. Derfor er en leverandøraftale med Kemic Vandrens baseret på en tæt dialog, som fremmer forståelsen omkring de specifikke ønsker og krav for projektets indhold.

Vil du vide mere, kontakt os.

Kontakt os

Niels B. Rasmussen
Mail: nbr@kemic.dk
Telefon: 7673 3759
Mobil: 6162 9566

Ernst Øllgaard
Mail: eno@kemic.dk
Telefon: 7673 3762
Mobil: 2042 5188