Den rigtige løsning

Hvis der skal renoveres eller bygges nyt giver standardløsninger ikke mening, da vandværkers udgangspunkt er forskellige. Derfor ligger Kemic Vandrens stor vægt på at finde den helt rigtige løsning til kunden, dette gøres i et tæt samarbejde, så kunden får lige netop den løsning, som passer til deres vandværk.

De helt rigtige løsninger er baseret på erfaring, den nyeste teknologi og viden. Kemic Vandrens har mange års erfaring med at løse specifikke problemer for vandværker.

Involvering fra start til slut

For at finde den rigtige løsning, er Kemic Vandrens med fra start til slut. For at sikre den helt rigtige løsning, er vi altid ude og se, hvor der skal bygges eller renoveres. Dette gør, at vi i fællesskab kan finde frem til hvilken type anlæg, der er behov for. Foruden type af anlæg vurderes vandkvaliteten, for også her at kunne finde den optimale løsning i forhold til vandbehandlingsanlæg. Kemic Vandrens er ligeledes altid opmærksom på at finde en måde, hvorpå man kan optimere de allerede eksisterende vandbehandlingsprocesser og de dertilhørende systemer.

Kundens ønsker i fokus

Hvis der skal bygges nyt vandværk, står vores dygtige bygningskonstruktør altid til rådighed, og tegner lige netop det kunden ønsker, lige fra stålhal til lade til murstensbygning. Hvis kunden ønsker en arkitekttegnet bygning er dette også en mulighed, i et sådant tilfælde, vil vi færdiggøre tegningen, så den er tilpasset kundens behov. Kemic Vandrens er i tæt dialog med rådgivende ingeniører, arkitekter og entreprenører, hvorfor Kemic Vandrens i samarbejde med kunden, sørger for, at de forskellige byggekrav undersøges og overholdes. Med alt dette for øje, findes den helt rigtige løsning, så kundens ønsker og behov opfyldes.

Ingen problemer er for store til os, hvis vi ikke på forhånd har en løsning, så finder vi en. Kontakt os for yderligere information eller for et uforpligtende tilbud.

Se et udpluk af forskellige løsninger her

Kontakt os

Niels B. Rasmussen
Mail: nbr@kemic.dk
Telefon: 7673 3759
Mobil: 6162 9566

Ernst Øllgaard
Mail: eno@kemic.dk
Telefon: 7673 3762
Mobil: 2042 5188