Om Kemic Vandrens

Kemic Vandrens er en af de førende virksomheder med speciale indenfor vandrensning. Kemic Vandrens er en ordreproducerende virksomhed, som både tilbyder renovering af vandværker, opførelse af nye vandværker og servicering af vandværker, samt specialopgaver, rensning af forurenet vand og afværgevandrensning.

Mange års erfaring

Kemic Vandrens har siden 1958 leveret løsninger til vandrensning. De mange års erfaring indenfor vandrensning har givet erfaring og kompetencer, som er medvirkende til, at Kemic Vandrens kan tilbyde produkter og service af høj kvalitet, samt en høj grad af fleksibilitet i forbindelse med kundetilpassede specialløsninger.
Læs historien om Kemic Vandrens her.

Kundens behov i højsæde

Kemic Vandrens arbejder ud fra kundens ønsker og behov, og samarbejder med kunden om at opfylde disse behov. Kemic Vandrens tager sig tid til kunden, og ønsker at dele viden, da jo mere viden der deles, jo bedre er kunderne klædt på til at tage beslutninger.
Læs mere om vores værdier i Kemic Vandrens her.

Nytænkende og innovativ

Kemic Vandrens er en innovativ virksomhed, som er medskaber af nye tiltag indenfor vandrensning. Derfor er udviklingsarbejde en stor del af arbejdet i Kemic Vandrens. Læs mere om vores innovationskultur her. Vi er flere gange blevet kåret til gazelle-virksomhed samt nomineret til EY Entrepreneur of the Year tre år i træk.

Tæt leverandørsamarbejde

Kemic Vandrens har egne service- og montagemontører. Derudover arbejder vi tæt sammen med vores leverandører, som alle er nøje udvalgt for at sikre at kvalitet, design og funktionalitet lever op til de krav vi har i Kemic Vandrens.