Styring

Der er mange forskellige muligheder inden for styring af vandværket. Styringen er ikke bare en standardløsning, men tilpasses det enkelte vandværk.

Indenfor styring findes der både flere forskellige løsninger og flere forskellig systemer. De forskellige løsninger og systemer kan både benyttes til at styre, overvåge og indsamle data fra vandværksanlægget

Kundens ønsker

Valget af løsning er ikke afhængig af størrelsen på vandværksanlægget, da alle løsninger bliver tilpasset til de enkelte vandværkers behov. Kunden bestemmer selv, hvilken type styring de foretrækker, herefter vil vi dimensionere styringsprogrammerne så det passer til vandværket. Herefter vil Kemic Vandrens i samarbejde med styringsfirmaet indkøre det på vandværket.

Mobil styring af vandværk

Der findes flere forskellige styringssystemer, de fleste systemer kan styres fra telefon eller tablet. Her vil der ved problemer på vandværket komme en alarm med en beskrivelse af problemet, direkte på telefonen eller tablet. Foruden dette kan man styre vandværket fra telefon eller tablet og dermed behøver man ikke at være i nærheden af en computer.

Hurtig hjælp ved problemer

Kemic Vandrens har i de fleste tilfælde login til vandværkernes systemer, så vi nemt og hurtigt kan hjælpe, hvis der opstår problemer. Ligeledes, kan vi også varetage styringen af vandværket i perioder med ferie, men også som en fast aftale.