Historien om Kemic Vandrens

Opstarten i 1958

Kemic Vandrens startede i 1958, da de tre visionære erhvervsdrivende, Egon, Ernst og Erling, besluttede sig for at skabe en virksomhed med et bredt sortiment.

Samarbejdet mellem de tre erhvervsdrivende varede i knap fire år, hvor de måtte erkende, at de tre på sigt ikke skulle være forretningspartnere. Derfor valgte de at gå hver til sit i 1962.

Nyt navn af flere omgange

Ernst og Erling valgte at fortsætte deres samarbejde og fortsætter i virksomheden under det nye navn, ASOL Vandfilter Industri – fra et hønsehus på Filskovvej.

Samarbejdet mellem Ernst og Erling fortsætter frem til 1970, hvor Erling overtager virksomheden og skifter navnet til Kemic Vand-Rens. Erling fortsætter i virksomheden frem til 1997.

Fra hønsehus til moderne virksomhed

Årene efter 1997 byder på en række fusioner og under flere forskellige navne ekspanderer virksomheden. I 2005 opkøber de nuværende ejere, Henrik Nybro Laugesen og Ellen Hausted Laugesen, virksomheden, og relancerer det gamle navn, Kemic Vandrens.

Kemic Vandrens har udviklet sig meget siden overtagelsen, der blev blandt andet bygget nyt domicil i 2008. I 2015 og 2016 modtager Kemic Vandrens Børsens’ Gazellepris, som udtryk for deres vækst.

Der er sket meget siden starten i Blåhøj Smedie og det nedlagte hønsehus på Filskovvej for mere end 50 år siden.

Tidslinje for Kemic Vandrens' historie