Leje af mobilt vandværk

I tilfælde af driftsstop, ombygning eller forurening af vandværket kan Kemic Vandrens levere et mobilt vandværk, som kan sikre vandforsyningen, indtil vandværket igen er fuld funktionsdygtigt. 

Kemic Vandrens kan levere et mobilt vandværk som en midlertidig løsning, hvis det nuværende vandværk står overfor en renovering, hvor driften må standses, eller hvis uheldet er ude og vandværket rammes af forurening. Det mobile vandværk giver ro til at få genoprettet vandkvaliteten, uden at forsyningen skal stoppes.

Komplet Vandværk

Det mobile vandværk fra Kemic Vandrens, er et komplet vandværk, som er monteret i en 20 fods container, der er klar til drift direkte til forbrugeren eller reservoir.

Filteranlægget er opbygget med trykfiltre, så der både kan køre en og to gange filtrering. Anlæggets styring og mulighed for hurtig omstilling gør, at anlægget altid er klar til filtrering.

Sikker vandforsyning ved forurening med pesticider eller opløsningsmidler

Det mobile vandværk er opbygget med coatede filterbeholdere, så de kan anvendes som et kulfilteranlæg ved en akut forurening med pesticider eller opløsningsmidler. Dette vil dog altid kræve en tilladelse inden ibrugtagning.

Foruden det mobile vandværk hører der også en 8 fods container med, hvori kompressoren og det computerbaserede styringssystem er monteret.

Mobile anlæg

Udover det mobile vandværk har Kemic Vandrens også et mobilt vakuum ekstraktionsanlæg og et mobilt UV-anlæg, som også kan tilsluttes det eksisterende vandværk i tilfælde af forurening. Se mere om det mobile UV-anlæg her.

Vil du vide mere om leje af det mobile anlæg, kontakt os. 

Kontakt os

Niels B. Rasmussen
Mail: nbr@kemic.dk
Telefon: 7673 3759
Mobil: 6162 9566

Ernst Øllgaard
Mail: eno@kemic.dk
Telefon: 7673 3762
Mobil: 2042 5188