Løsningsmuligheder

 Kemic Vandrens tager udgangspunkt i kundens ønsker og behov, hvorfor der ikke bare findes én løsning. Ingen vandværker er ens, derfor leverer Kemic Vandrens ikke standardløsninger, men tilpasser løsningerne til de enkelte tilfælde. Kemic Vandrens leverer mange forskellige løsninger. Hvis vi ikke allerede har løsningen på dit problem, så finder vi en, da ingen problemer er for store til os. Se et udpluk på nogle af de mulige løsninger nedenfor. 

Åbne filteranlæg

I åbne filteranlæg iltes vandet gennem en iltningstrappe, her frigives jern og mangan. Selvom åbne filteranlæg ikke virker som den bedste løsning, kan det være den rigtige løsning. Læs mere om åbne filteranlæg her.

Lukkede filteranlæg

I lukkede filteranlæg iltes vandet i store lukkede tanke, så jern og mangan frigives. Lukkede filteranlæg er i mange tilfælde en god og sikker løsning, og bliver brugt mange steder. Læs mere om lukkede filteranlæg her.

UV-anlæg

UV-anlæg er en højteknologisk vandbehandling af drikkevand, som dræber kim, bakterier og andre uønskede mikroorganismer. UV-anlæg monteres på afgangsrøret i vandværket. Læs mere om UV-anlæg her.

Rentvandstanke

Ingen vandværker er ens, derfor findes der flere muligheder, når det gælder rentvandstanke. De forskellige muligheder er betontanke, rustfriståltanke og PE tanke. Læs mere om rentvandstanke her.

Alternative løsninger

Kemic Vandrens ligger vægt på, at kunden får sine ønsker opfyldt. Derfor finder Kemic Vandrens altid en løsning på de problemer, der kan opstå, ingen problemer er for store til os. Se mere om alternative løsninger her.

Styring

Der findes en lang række forskellige styringsløsninger og styringssystemer, som både kan benyttes til at styre, overvåge og indsamle data fra vandværksanlægget. Læs mere om styring her.

Kulfilteranlæg

Et kulfilteranlæg er et specialfremstillet anlæg, som ved hjælp af aktivt kul, renser drikkevandet for pesticider. De enkelte anlæg tilpasses den pågældende situation. Læs mere om kulfilteranlæg her.

Serviceaftale

Forsyningssikkerhed og daglig drift er i fokus ved service af vandværker. Kemic Vandrens udfører både vedligeholdelsesopgaver og akutte serviceopgaver. Læs mere om en serviceaftale med Kemic Vandrens her.

Den Trojanske Hest 

Den Trojanske Hest er et af Kemic Vandrens’ forskningsprojekter, som ved naturlig tilførelse af bakterier til sandfilteret, renser vand forurenet med pesticider. Læs mere om Den Trojanske Hest her.